KOIs Corona-fargeskole

Vi vil gjerne invitere deg til å bli med på KOIs Corona-fargeskole! Skolen koster ingenting, og er en miks av teori og praktiske oppgaver.

Tekst av Dagny Thurmann-Moe
21. april 2020

I denne unntakstilstanden er det mye som føles utrygt og usikkert, samtidig som vi er mye hjemme. Da er det lett å få ideer til ting man ønsker å gjøre.
I denne tiden og fremover vil vi gjerne bidra med det vi kan, og gjøre det enklere for deg å planlegge fargesetting av dine prosjekter.

Meld deg på fargeskolen her

KOIs fargeskole er gratis å delta på, og består av leksjoner som kommer til å bli sendt ut med 3-5 dagers mellomrom. Skolen vil vare så lenge vi er i unntakstilstand, og vil ta for seg temaer som:  

Hva er farge?
Hvorfor er det viktig for oss?
Hva er en fargepalett?
Hvordan bygges den opp?
Hvilken farge passer hvor?
Hvordan finne din stil?
Og hvordan får man til en varig fargepalett?
Farge i taket?
Hvilke regler gjelder for fargesetting av tak?

Ved påmelding får du tilgang til alle tidligere leksjoner.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling av fargekonsepter. Hold deg oppdatert om alt som skjer i studioet ved å registrere deg.

Markedsføringstillatelser
KOI vil bruke informasjonen du gir på dette skjemaet for å komme i kontakt med deg og for å gi oppdateringer og markedsføring.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å klikke nedenfor for å abonnere, godtar du at informasjonen din vil bli overført til Mailchimp for behandling. LÆR MER OM MAILCHIMP'S PERSONVERNPRAKSIS HER.

Ta kontakt

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling 
av fargekonsepter. Bruk gjerne kontaktskjemaet eller send en 
e-post. Vi hører gjerne fra deg!

Adresse
Rådhusgata 11
0151 Oslo

Kontaktinfo
+4792014333
mail@koifargestudio.no