Koi Fargestudio er Norges første multidisiplinære fargestudio, og vår målsetting er å bidra med målrettet og effektiv fargebruk innenfor byrom, arkitektur, interiørarkitektur, produktutvikling og grafisk design. Vi tilbyr rådgivning, kurs, utvikling og strategisk veiledning. Våre ansatte har variert fagbakgrunn, alle med et særskilt fokus på farge. Nøkkelpersonell:

Marianne Norén

Interiørarkitekt og møbeldesigner

Marianne jobber med utvikling av fargekonsepter, installasjonsdesign og renderinger/visualiseringer i KOI på tvers av avdelinger.

Marianne@koifargestudio.no
+47 988 35 292

Sarah Leszinski

Partner og ansvarlig for tjenestene interiørarkitektur og kontor

Sarah er spesialisert innenfor fremtidens kontor og er ansvarlig for denne tjenesten i fargestudioet. Hun er særlig dyktig til å oversette kundens kultur og identitet i sin avdelings konsepter, og å skape effektive, hyggelige arbeidsplasser tilpasset virksomhetens behov.

sarah@koifargestudio.no
+47 966 25 036

Elisabeth Limi

Partner og ansvarlig for tjenestene privat bolig og produkt

Elisabeth er kjent for sine komplekse fargekonsepter med raffinert bruk av mønster og overflater. Hun er ansvarlig for tjenestene privat bolig og produkt.

elisabeth@koifargestudio.no
+47 911 64 804

Dagny Thurmann-Moe

Founding partner, kreativ leder og daglig leder

Dagny er en av landets fremste fargedesignere, og har over ti års erfaring i faget. Hun har det overordnede kreative ansvaret i studioet, og er involvert i alle prosjekter i alle avdelinger. Dagny er ansvarlig for tjenestene arkitektur og institusjoner.

dagny@koifargestudio.no
+47 40 45 45 85