Koi Fargestudio er Norges første multidisiplinære fargestudio, og vår målsetting er å bidra med målrettet og effektiv fargebruk innenfor byrom, arkitektur, interiørarkitektur, produktutvikling og grafisk design. Vi tilbyr rådgivning, kurs, utvikling og strategisk veiledning. Våre ansatte har variert fagbakgrunn, alle med et særskilt fokus på farge. Nøkkelpersonell:

Sunniva Hersir Sollid

Studio manager

Sunniva er studio manager i Koi Fargestudio. Hun har en mastergrad fra Blindern og har jobbet innen organisasjonsledelse i 8 år.

Benedicte Lobos

Interiørdesigner BA Hons

Benedicte er utdannet interiørdesigner med BA Hons fra Southampton Solent University. Hun jobbet selvstendig både med interiør, farger og styling før hun ble ansatt i Koi Fargestudio i 2022. Hun jobber med privatkunder og kommersielle interiør

lobos@koifargestudio.no

+47 926 48 656

Lupe Ortiz

Interiørdesigner

Lupe er utdannet interiørdesigner fra Argentina. Hun jobber med privatkunder og kontorprosjekter. Hennes spesialområde er komplekse og lekne farge- og materialpaletter.

lupe@koifargestudio.no

+47 405 77 625‬

Kristine Røed

Interiøraktitekt og møbeldesigner, freelancer

Kristine har jobbet i Koi Fargestudio siden januar 2020 og er spesialisert innen interiørarkitektur, fargesetting, møbeldesign og CAD. Hun fullfører for tiden sin mastergrad innen interiørarkitektur, rom- og møbeldesign på KMD UIB og tar oppdrag i Bergens-området, samt digitale prosjekter andre steder i Norge.

kristine@koifargestudio.no

+47 916 30 388‬

Ingvild Bjørnstad

Interiørdesigner

Ingvild har bakgrunn som interiørdesigner og i tillegg en utdannelse innen kunst. Hun jobber både med fargesetting, materialer, planløsninger, samt tegning av møbler i CAD.

ingvild@koifargestudio.no

+47 941 40 609

 

 

Marianne Norén

Interiørarkitekt og møbeldesigner

Marianne jobber med utvikling av fargekonsepter, installasjonsdesign og renderinger/visualiseringer i KOI på tvers av avdelinger.

Marianne@koifargestudio.no
+47 988 35 292

Sarah Leszinski

Partner og daglig leder

Sarah er daglig leder og som interiørarkitekt MNIL spesialisert innenfor fremtidens kontor og er ansvarlig for denne tjenesten i fargestudioet. Hun er særlig dyktig til å oversette kundens kultur og identitet i sin avdelings konsepter, og å skape effektive, hyggelige arbeidsplasser tilpasset virksomhetens behov.

sarah@koifargestudio.no
+47 966 25 036

Dagny Thurmann-Moe

Founding partner og kreativ leder

Dagny er en av landets fremste fargedesignere, og har over ti års erfaring i faget. Hun har det overordnede kreative ansvaret i studioet, og er involvert i alle prosjekter i alle avdelinger. Dagny er ansvarlig for tjenestene arkitektur og institusjoner.

mail@koifargestudio.no