Fargeforecast 2017

Mens 90-tallet hadde sine nyromantiske bondefarger, var 00-tallet beige/hvitt,  og 10-tallet, som vi nærmer oss slutten av nå, kommer til å bli sett tilbake på som hvitt/grått. 20-tallet nærmer vi oss nå, og alle piler peker mot et særdeles fargerikt tiår. 

Det er uinteressant å snakke om sesongens farger, siden det innenfor interiør er et konstruert fenomen (ingen bytter ut interiøret sitt hver sesong (eller bør i alle fall ikke gjøre det)), det er en umulighet innen arkitektur og innenfor mote er det en stor fordel å tenke hele år i fargepalettene i stedet for sesong, siden mange plagg brukes på tvers av sesonger (og at det strengt tatt ikke er dramatiske endringer fra år til år).

Vi har samlet en palett bestående av 28 nyanser fordelt på grønt, blått, brunt (de nye nøytrale fargene) og rødt, orange, gult og rosa. Så, strengt tatt er hele fargesirkelen med!;) (og sånn er det hver sesong). Les mer om Årets Farge 2017 her.

Vi ser en kombinasjon av duse, sterke, støvete, dype, mørke og klare nyanser. Spekteret vokser seg bredere for hver sesong vi ser. Og det er nettopp dette som er det interessante. Vi er i oppbygningsfasen til 20-årenes fargebruk og alle piler peker mot en særdeles fargerik epoke. Mer om hvordan fargene vil bli brukt, kan du lese om i vårt månedlige nyhetsbrev.

Kunde Dagny Fargestudio
År 2016