Finker i naturlige omgivelser

Kontorlokaler: Fink AS

Innredning og farge- og materialkonsept: Koi fargestudio
Foto: Einar Aslaksen

Fink AS er "en gjeng allsidige nerder som skrur, bygger og setter smarte løsninger ut i livet". Litt sånn som vi i Koi liker å se for seg at vi er også. Mens Koi jobber med de fysiske omgivelsene våre, er Fink selvfølgelig i skyene. De digitale skyene. De står blant annet bak suksesser som Vink for Aftenposten og Bokbasen. Når to nørde-gjenger møtes må det jo bli fint, og det ble det også.

"Vi i Fink har hatt veldig stor glede av å få lokalene våre fargesatt og innredet av KOI fargestudio. Spesielt fordi vi er konsulenter er det viktig for oss at kontoret vårt oppleves som et «hjem» og at man raskt finner seg til rette. Dette har KOI i høyeste grad fått til, og vi opplever at lokalene våre bidrar positivt for både trivsel og rekruttering. Det er en leken og deilig fargepalett med gode materialer som umiddelbart setter tonen når man kommer inn i lokalene. Vi anbefaler sterkt å ta blankt imot alle råd relatert til farger og materialer." forteller Lone Lægreid i Fink

Samarbeidet med Fink har vært noe helt eget. Det at kontoret er skofritt gir en egen kvalitet

Fra venstre: Lone og Marion fra Fink, Sarah og Dagny i Koi, Thomas, Ingrid, Jarand og Erik i Fink

Siden nettopp naturen er viktig for finkens trivsel, har dette også påvirket farge- og materialvalgene i lokalene. Tapet er et mer uvanlig syn i moderne kontorlokaler, men kan være svært effektivt, både som identitetsbyggende grep, men også for å skape gode og rolige omgivelser for fokus- og konsentrasjonsarbeide. Landskapstapetet er flankert av et mosegrønt mykt gulvteppe (som bare blir berørt av føtter i sokkelesten), og et tak i blek terrakotta.

Arbeidsplass
ene har benkeplater av heltre og lavendelfargede Håg Capisco-stoler fra Flokk. 

Nisjen har en koboltblå linoljebeis fra linolie.dk som gir et taktilt og vakkert uttrykk.

<p></p>

Sarah, som har vært ansvarlig interiørarkitekt i Koi, forteller at fargepaletten i lokalene er inspirert av Darwins reise til Galápagosøyene, der han etablerte evolusjonsteorien basert på de ulike finkefuglenes nebb. På reisen med HMS Beagle var også den tyske vitenskapsmannen Abraham Werner med som er kjent for boken «Werner’s Nomenclature of Colours». Fargene som vi valgte til Fink sine kontorlokaler er utviklet av Koi, men inspirert av denne fine boken.

Spiseområdene er preget av varme farger for å skape optimale omgivelser for avslapning og sosialt samvær. 

Dette er en av favorittpalettene i lokalet. De svale skyene på tapetet, de plommefargede stolene med de terracottafargede bena mot det grønne teppet skaper den riktige atmosfæren i rommet. 

Ut i det blå på badet, som passende nok også har dusj, siden dette er en gjeng som gjerne sykler til kontoret. 

Sunbreakerne skaper et veldig vakkert lysspill når solstrålene kommer inn i bakgården og gjennom vinduene.

Disse touchdown-plassene er mye i bruk for kortere arbeidsøkter og en fin variasjon fra den klassiske arbeidsplassituasjonen.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling av fargekonsepter. Hold deg oppdatert om alt som skjer i studioet ved å registrere deg.

Markedsføringstillatelser
KOI vil bruke informasjonen du gir på dette skjemaet for å komme i kontakt med deg og for å gi oppdateringer og markedsføring.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å klikke nedenfor for å abonnere, godtar du at informasjonen din vil bli overført til Mailchimp for behandling. LÆR MER OM MAILCHIMP'S PERSONVERNPRAKSIS HER.

Ta kontakt

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling 
av fargekonsepter. Bruk gjerne kontaktskjemaet eller send en 
e-post. Vi hører gjerne fra deg!

Adresse
Rådhusgata 11
0151 Oslo

Kontaktinfo
+4792014333
mail@koifargestudio.no

Meld deg på Kois fargenytt!

Nyhetsbrevet kommer i ujevn rykk og napp, mer etter innfallsmetoden og hvis vi har noe på hjertet, enn i en veldig fast form. Så vil du være med på litt ukentlig, månedlig eller kvartalsvise fargeinspo og samtale, synes vi det er stort stas!