Institusjoner

Fargebruken i offentlige rom er ofte steril og ukoselig. Skoler, sykehus, psykiatriske institusjoner og NAV-kontorer har alle en kontraeffektiv bruk av farge. Hvite eller grå vegger er mindre velegnede til bygg som huser psykiatriske institusjoner, demenslandsbyer, skoler, kontorlokaler og sykehus.

En målrettet og effektiv bruk av farge i institusjoner skaper tryggere og vennligere omgivelser i tillegg til å legge til rette for læring og fremskynde rekonvalesens.

Ved fargesetting av institusjoner jobbes det vanligvis tett med arkitekter, utbyggere, kommuner og andre aktører for å oppnå et optimalt resultat.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling av fargekonsepter. Hold deg oppdatert om alt som skjer i studioet ved å registrere deg.

Markedsføringstillatelser
KOI vil bruke informasjonen du gir på dette skjemaet for å komme i kontakt med deg og for å gi oppdateringer og markedsføring.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å klikke nedenfor for å abonnere, godtar du at informasjonen din vil bli overført til Mailchimp for behandling. LÆR MER OM MAILCHIMP'S PERSONVERNPRAKSIS HER.

Ta kontakt

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling 
av fargekonsepter. Bruk gjerne kontaktskjemaet eller send en 
e-post. Vi hører gjerne fra deg!

Adresse
Rådhusgata 11
0151 Oslo

Kontaktinfo
+4792014333
mail@koifargestudio.no

Meld deg på Kois fargenytt!

Nyhetsbrevet kommer i ujevn rykk og napp, mer etter innfallsmetoden og hvis vi har noe på hjertet, enn i en veldig fast form. Så vil du være med på litt ukentlig, månedlig eller kvartalsvise fargeinspo og samtale, synes vi det er stort stas!