Foredrag

Koi har flere gode foredragsholdere som holder skreddesydde foredrag innen en rekke temaer knyttet til farge.

Foredraget tilpasses oppdragsgivers behov, målgruppe og kategori.

Populære temaer

1
  • Farger og påvirkning: Hver eneste dag tar vi beslutninger, føler og tolker basert på fargene vi blir utsatt for. Hvordan kan farge bidra til å effektivisere din bedrift? Eller gjøre deg til en bedre taler? Bli bedre likt? Og hvilke farger vi kan bruke for å senke strømkostnadene? Farger påvirker oss mer enn vi liker å tro, og kan være et effektivt verktøy ikke bare i markedsføringssammenheng, men også for å skape trivsel og senke sykefravær. I dette foredraget forklarer vi om hvorfor og hvordan.

2
  • Farger, arkitektur og byrom: Hvordan påvirkes byer og bygninger av fargene på fasadene? Hva er 2010-tallets generiske gråskala sin effekt på stedsidentitet? Hvordan kan vi bygge byer og tettsteder som har lokal identitet, og ser hyggelige ut i all slags vær og alle årstider? Foredraget tar for seg de siste 20 års fargebruk, sammenstiller denne med historisk fargebruk, og diskuterer hvordan utviklingen bør gå i fremtiden.

3
  • Farger i institusjoner og omsorgsbygg: Hvordan best fargesette offentlige rom? Hvordan påvirkes brukere og ansatte av fargene i omgivelsene. Hvorfor frarådes institusjoner på det sterkeste en palett bestående av hvit- og gråtoner og hva skal man velge i stedet?

Bestill et foredrag med Dagny

Dagny er registrert foredragsholder på talerlisten.no. Ønsker du å bestille et foredrag med Dagny kan du sende en forespørsel ved besøke hennes medlemsprofil her.

Bildet er fra LINK Næringslivskonferanse i Alta

Meld deg på våre nyhetsbrev

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling av fargekonsepter. Hold deg oppdatert om alt som skjer i studioet ved å registrere deg.

Markedsføringstillatelser
KOI vil bruke informasjonen du gir på dette skjemaet for å komme i kontakt med deg og for å gi oppdateringer og markedsføring.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å klikke nedenfor for å abonnere, godtar du at informasjonen din vil bli overført til Mailchimp for behandling. LÆR MER OM MAILCHIMP'S PERSONVERNPRAKSIS HER.

Ta kontakt

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling 
av fargekonsepter. Bruk gjerne kontaktskjemaet eller send en 
e-post. Vi hører gjerne fra deg!

Adresse
Rådhusgata 11
0151 Oslo

Kontaktinfo
+4792014333
mail@koifargestudio.no

Meld deg på Kois fargenytt!

Nyhetsbrevet kommer i ujevn rykk og napp, mer etter innfallsmetoden og hvis vi har noe på hjertet, enn i en veldig fast form. Så vil du være med på litt ukentlig, månedlig eller kvartalsvise fargeinspo og samtale, synes vi det er stort stas!