Kommersielle rom

En stor overordnet trend er, sammen med økt fokus på kvalitet og bærekraft, at personlige valg og spesialtilpasset fargebruk blir viktigere og viktigere. Ønsket er oftere at egen merkevare og personlighet skal komme tydeligere frem, også gjennom  lokalene. Når kunder og samarbeidspartnere kommer på besøk, skal de umiddelbart tre inn i merkevarens univers.

Farger er det enkleste og mest effektive verktøyet for å oppnå dette. Selvfølgelig ikke på egenhånd, men i kombinasjon med andre elementer, som materialbruk, møblering og planløsning.

Vi utvikler fargepalett ut fra det enkelte roms målsetting og formål i kombinasjon med lokalets overordnede fargekonsept.

Ved fargesetting av kommersielle rom jobbes det vanligvis tett med oppdragsgiver for å forsterke deres visjon for prosjektet.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling av fargekonsepter. Hold deg oppdatert om alt som skjer i studioet ved å registrere deg.

Markedsføringstillatelser
KOI vil bruke informasjonen du gir på dette skjemaet for å komme i kontakt med deg og for å gi oppdateringer og markedsføring.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å klikke nedenfor for å abonnere, godtar du at informasjonen din vil bli overført til Mailchimp for behandling. LÆR MER OM MAILCHIMP'S PERSONVERNPRAKSIS HER.

Ta kontakt

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling 
av fargekonsepter. Bruk gjerne kontaktskjemaet eller send en 
e-post. Vi hører gjerne fra deg!

Adresse
Rådhusgata 11
0151 Oslo

Kontaktinfo
+4792014333
mail@koifargestudio.no

Meld deg på Kois fargenytt!

Nyhetsbrevet kommer i ujevn rykk og napp, mer etter innfallsmetoden og hvis vi har noe på hjertet, enn i en veldig fast form. Så vil du være med på litt ukentlig, månedlig eller kvartalsvise fargeinspo og samtale, synes vi det er stort stas!