Private boliger

Vi tilbyr fargekonsepter og paletter til private hjem for kunden som ønsker et personlig og varig uttrykk.

Hvem er kunden?

Vi jobber med en stor bredde av kunder, med forskjellig estetikk, stilsans, ønsker og ambisjoner for sitt hjem. Det de har til felles, er at de ønsker en bolig som føles som et hjem, men som ikke ser ut som alle andres. Enkelte vil ha mye farger, mens andre vil ha det dust og forsiktig.

Fremgangsmåte

Når vi jobber med private hjem, starter prosjektet med en befaring, kombinert med intervju og behovsanalyse. Her er målsettingen å avdekke hva slags behov, ønsker og drømmer huseieren har for sitt hjem. Hva skal hjemmet formidle, og hvordan skal det føles å være der. Det blir også en gjennomgang av kundens fargeestetikk for å avdekke hva slags farger hun/han vil trives med over tid. Vi har en målsetting å skape varige fargekonsepter, som ikke må oppdateres hver sesong eller annethvert år.

På bakgrunn av dette utarbeides det et utkast til fargekonsept. Kunden får så 1-2 runder med justeringer, før ferdig konsept leveres med fargepaletter til hvert enkelt rom, inkluder produkthenvisninger.

Hvor lang tid tar det?

Timebruk på et slikt oppdrag kan variere ganske sterkt, avhengig av hvor mange flater og produkter som skal fargesettes, men også størrelsen på boligen. Et prosjekt tar vanligvis et sted mellom 30 og 150 timer.

Timebruk øker med antall elementer det skal settes farge på, og også kompleksiteten i fargebruken. Mens enkelte kunder er ute etter farge på tak, vegg og listverk, ønsker andre mer helhetlige løsninger, som også inkluderer kjøkken, bad, møblering og forslag til konkrete produkter.

Hva får du?

Et ferdigstilt fargekonsept leveres digitalt, og inneholder fullstendige fargepaletter (med hoved- aksent- og kontrastfarger), og produktreferanser til de flater, materialer, tekstiler og møbler som er avtalt.

Ved fargesetting av private boliger jobbes det vanligvis tett med huseier, men også arkitekt eller interiørarkitekt i de tilfellene disse er involvert.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling av fargekonsepter. Hold deg oppdatert om alt som skjer i studioet ved å registrere deg.

Markedsføringstillatelser
KOI vil bruke informasjonen du gir på dette skjemaet for å komme i kontakt med deg og for å gi oppdateringer og markedsføring.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å klikke nedenfor for å abonnere, godtar du at informasjonen din vil bli overført til Mailchimp for behandling. LÆR MER OM MAILCHIMP'S PERSONVERNPRAKSIS HER.

Ta kontakt

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling 
av fargekonsepter. Bruk gjerne kontaktskjemaet eller send en 
e-post. Vi hører gjerne fra deg!

Adresse
Rådhusgata 11
0151 Oslo

Kontaktinfo
+4792014333
mail@koifargestudio.no

Meld deg på Kois fargenytt!

Nyhetsbrevet kommer i ujevn rykk og napp, mer etter innfallsmetoden og hvis vi har noe på hjertet, enn i en veldig fast form. Så vil du være med på litt ukentlig, månedlig eller kvartalsvise fargeinspo og samtale, synes vi det er stort stas!