Hessa Barneskole

Koi Fargestudio har siden august 2023 jobbet med nye Hessa barneskole utenfor Ålesund.

Samarbeidet med ON arkitekter og ingeniører AS, Ålesund Kommunale Eigedom, totalentreprenør Consto, samt prosjektleder Advansia
Farge- og materialkonsept (interiør og eksteriør): Koi fargestudio

Koi fikk oppdraget som interiørarkitekter for løst inventar, samt farge- og materialkonsepter for både interiør og eksteriør. Samarbeidet med ON arkitekter og ingeniører AS, Ålesund Kommunale Eigedom, totalentreprenør Consto, samt prosjektleder Advansia har vært effektivt og positivt. Skolen skal stå ferdig vår/sommer 2025 og sommeren 2026 skal rivingen av den gamle skolen, samt uteområdet være ferdig. 
Med Kois spesialkompetanse innen fargesetting av universell utformede lokaler for barn, har vi i dette prosjektet utfordret hvordan en barneskole skal se ut. Målrettede valg av overflater og materialer gir et visuelt spennende uttrykk og legger tilrette for læring, moro og en variert skole- og arbeidsdag for barn og voksne.

Vi er svært glade for å ha KOI med på laget i forbindelse med prosjekteringen av nye Hessa Barneskole, og har hatt et inspirerende samarbeid, med god farge- og materialbruk i fokus! 
Bevisst fargebruk er et avgjørende virkemiddel for å skape et innemiljø det er behagelig å være i, og vi har sammen jobbet mot et felles mål om et best mulig lærings- og arbeidsmiljø for elever og ansatte.
Gunhild Reitan, ON arkitekter og ingeniører AS

Meld deg på våre nyhetsbrev

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling av fargekonsepter. Hold deg oppdatert om alt som skjer i studioet ved å registrere deg.

Markedsføringstillatelser
KOI vil bruke informasjonen du gir på dette skjemaet for å komme i kontakt med deg og for å gi oppdateringer og markedsføring.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å klikke nedenfor for å abonnere, godtar du at informasjonen din vil bli overført til Mailchimp for behandling. LÆR MER OM MAILCHIMP'S PERSONVERNPRAKSIS HER.

Ta kontakt

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling 
av fargekonsepter. Bruk gjerne kontaktskjemaet eller send en 
e-post. Vi hører gjerne fra deg!

Adresse
Rådhusgata 11
0151 Oslo

Kontaktinfo
+4792014333
mail@koifargestudio.no

Meld deg på Kois fargenytt!

Nyhetsbrevet kommer i ujevn rykk og napp, mer etter innfallsmetoden og hvis vi har noe på hjertet, enn i en veldig fast form. Så vil du være med på litt ukentlig, månedlig eller kvartalsvise fargeinspo og samtale, synes vi det er stort stas!