Systemhus ønsker å inspirere sine kunder til å tenke farger og fargepalett tidlig i kjøpsprosessen. I den forbindelse har Dagny Fargestudio laget forslag til fargepaletter på tre av deres mest populære hus; Cubo, Karakter 1P og Bjøregeseter.

Målsetting

Å vise hvordan farger kan være med på å skape ro og en behagelig atmosfære. Gi byggene egenart og unngå det uniformerte uttrykket husene får når alle fargesettes i samme farge.

Cubo

Cubo er en av Systemhus’ bestselgende modeller. Vanligvis sees den i sort, grått eller hvitt (original i hvitt). Her har vi gitt den en mer kompleksfargepalett som fremhever det interessante geometriske formspråket. Mens det fremste huset har fått en hovedfarge i en klassisk terrakottanyanse, har huset til høyre fått en okergul nyanse, som også sees på detaljer i det terrakottafargede. Fargepaletten består av fire forskjellige farger/nyanser.

Karakter 1P

Karakter 1P fargesettes vanligvis på samme måte som Cubo (original i sort). Her ønsket vi å vise hvordan bygget endret karakter i en mer tradisjonell fargepalett, en klassisk okergul nyanse, i kombinasjon med grønt og brunt. Fargepaletten består av fire forskjellige farger/nyanser.

Bjørgeseter

Er klassikeren til Systemhus. Den er tradisjonell, og fargesettes vanligvis i nyanser av hvitt. Igjen ønsket vi en mer tradisjonell tilnærming til fargesettingen og vise hvordan huset endrer karakter ut i fra hvilke farger man ikler det.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling av fargekonsepter. Hold deg oppdatert om alt som skjer i studioet ved å registrere deg.

Markedsføringstillatelser
KOI vil bruke informasjonen du gir på dette skjemaet for å komme i kontakt med deg og for å gi oppdateringer og markedsføring.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å klikke nedenfor for å abonnere, godtar du at informasjonen din vil bli overført til Mailchimp for behandling. LÆR MER OM MAILCHIMP'S PERSONVERNPRAKSIS HER.

Ta kontakt

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling 
av fargekonsepter. Bruk gjerne kontaktskjemaet eller send en 
e-post. Vi hører gjerne fra deg!

Adresse
Rådhusgata 11
0151 Oslo

Kontaktinfo
+4792014333
mail@koifargestudio.no

Meld deg på Kois fargenytt!

Nyhetsbrevet kommer i ujevn rykk og napp, mer etter innfallsmetoden og hvis vi har noe på hjertet, enn i en veldig fast form. Så vil du være med på litt ukentlig, månedlig eller kvartalsvise fargeinspo og samtale, synes vi det er stort stas!