For Sameiet Badebakken, var det viktig å få en fargepalett som var stedstilpasset, og forankret i Oslos fargebruk på fasader gjennom historien. Sameiet hadde tidligere prefabrikkerte tyske betongelementer på fasadene i den tyske produsentens fargepalett, som ikke var tilpasset nordiske lys- og værforhold. Fasadene har fått et nedtonet uttrykk med færre farger, men med lokal forankring, mens «innsiden» av fasaden har fått den samme vertikale oppdelingen som «utsiden» har hatt. Her har også fasadens farge- og materialpalett blitt redusert fra ni til fem.

Vi har besøkt Badebakken sammen med God Morgen Norge / TV2. Resultatet kan du se i snutten nedenfor:

Meld deg på våre nyhetsbrev

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling av fargekonsepter. Hold deg oppdatert om alt som skjer i studioet ved å registrere deg.

Markedsføringstillatelser
KOI vil bruke informasjonen du gir på dette skjemaet for å komme i kontakt med deg og for å gi oppdateringer og markedsføring.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å klikke nedenfor for å abonnere, godtar du at informasjonen din vil bli overført til Mailchimp for behandling. LÆR MER OM MAILCHIMP'S PERSONVERNPRAKSIS HER.

Ta kontakt

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling 
av fargekonsepter. Bruk gjerne kontaktskjemaet eller send en 
e-post. Vi hører gjerne fra deg!

Adresse
Rådhusgata 11
0151 Oslo

Kontaktinfo
+4792014333
mail@koifargestudio.no

Meld deg på Kois fargenytt!

Nyhetsbrevet kommer i ujevn rykk og napp, mer etter innfallsmetoden og hvis vi har noe på hjertet, enn i en veldig fast form. Så vil du være med på litt ukentlig, månedlig eller kvartalsvise fargeinspo og samtale, synes vi det er stort stas!