Oslo

Pilestredet 101 - historisk forankret fargepalett for sveitservilla

Fotograf: Koi fargestudio

I Pilestredet i Oslo finner du en sveitservilla bygget i 1886. Villaen hadde en fargepalett i dragestil fra 1980-tallet og eierne ønsket en mer historisk korrekt palett for det verneverdige bygget.

<p>Komplekse og sjarmerende detaljer</p>

Komplekse og sjarmerende detaljer

I utviklingen av ny fargepalett for den historiske villaen, hentet vi inspirasjon fra de første sveitservillaene i Oslo. Den klassiske sveitservillaen hadde ofte en betraktelig mer kompleks palett enn det vi ser i dag, og det var ikke uvanlig med fem farger i paletten. Helt hvite fasader var helt uvanlig, og villaens detaljer ble fremhevet i de komplekse palettene.

<p><strong>FØR: Villaen hadde en dragepalett fra 1980-tallet.</strong></p>

FØR: Villaen hadde en dragepalett fra 1980-tallet.

<p><strong>NÅ: En historisk forankret palett i klassisk sveitservilla-stil.</strong></p>

NÅ: En historisk forankret palett i klassisk sveitservilla-stil.

Meld deg på våre nyhetsbrev

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling av fargekonsepter. Hold deg oppdatert om alt som skjer i studioet ved å registrere deg.

Markedsføringstillatelser
KOI vil bruke informasjonen du gir på dette skjemaet for å komme i kontakt med deg og for å gi oppdateringer og markedsføring.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å klikke nedenfor for å abonnere, godtar du at informasjonen din vil bli overført til Mailchimp for behandling. LÆR MER OM MAILCHIMP'S PERSONVERNPRAKSIS HER.

Ta kontakt

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling 
av fargekonsepter. Bruk gjerne kontaktskjemaet eller send en 
e-post. Vi hører gjerne fra deg!

Adresse
Rådhusgata 11
0151 Oslo

Kontaktinfo
+4792014333
mail@koifargestudio.no

Meld deg på Kois fargenytt!

Nyhetsbrevet kommer i ujevn rykk og napp, mer etter innfallsmetoden og hvis vi har noe på hjertet, enn i en veldig fast form. Så vil du være med på litt ukentlig, månedlig eller kvartalsvise fargeinspo og samtale, synes vi det er stort stas!