Fargekonsept fasade: Systemhus

Systemhus ønsker å inspirere sine kunder til å tenke farger og fargepalett tidlig i kjøpsprosessen. I den forbindelse har Dagny Fargestudio laget forslag til fargepaletter på tre av deres mest populære hus; Cubo, Karakter 1P og Bjøregeseter.

Målsetting

Å vise hvordan farger kan være med på å skape ro og en behagelig atmosfære. Gi byggene egenart og unngå det uniformerte uttrykket husene får når alle fargesettes i samme farge.

Cubo

Cubo er en av Systemhus’ bestselgende modeller. Vanligvis sees den i sort, grått eller hvitt (original i hvitt). Her har vi gitt den en mer kompleksfargepalett som fremhever det interessante geometriske formspråket. Mens det fremste huset har fått en hovedfarge i en klassisk terrakottanyanse, har huset til høyre fått en okergul nyanse, som også sees på detaljer i det terrakottafargede. Fargepaletten består av fire forskjellige farger/nyanser.

Karakter 1P

Karakter 1P fargesettes vanligvis på samme måte som Cubo (original i sort). Her ønsket vi å vise hvordan bygget endret karakter i en mer tradisjonell fargepalett, en klassisk okergul nyanse, i kombinasjon med grønt og brunt. Fargepaletten består av fire forskjellige farger/nyanser.

Bjørgeseter

Er klassikeren til Systemhus. Den er tradisjonell, og fargesettes vanligvis i nyanser av hvitt. Igjen ønsket vi en mer tradisjonell tilnærming til fargesettingen og vise hvordan huset endrer karakter ut i fra hvilke farger man ikler det.

Kunde Systemhus
År 2017