Nå lanseres Koi maling!

Etter mange års samarbeid, forsterker Nederlandske Pure&Original Paint og Koi sitt partnerskap og lanserer nå egne malingsspann for farger utviklet av Koi, som er eksklusivt tilgjengelige i den nyåpnede “The Koi Shop”.


For å feire lanseringen og de nye spannene, gir vi 20% rabatt på Koi-fargene, med rabattkode JEGELSKERFARGER! Rabattkoden varer frem til 26.april og kan brukes i The Koi Shop

Fotograf: Margaret de Lange
Styling: Kirsten Visdal
Design malingsspann: Bielke & Yang

Koi har samarbeidet med Pure & Original Paint siden 2016. Samarbeidet startet med kampanjen Cosmopolitan Chic, og leiligheten var på trykk verden over, i magasiner fra Skandinavia til Brasil og Kina. Den neste kolleksjonen, The Neo Modernist lansert i 2019, fikk også stor oppmerksomhet. Samme året ble også Koi invitert til å lansere sine egne farger. Dette resulterte i en lang og nøysommelig utviklingsprosess, som har resultert i fire kolleksjoner. Den første kapselkolleksjonen, “New Dawn”, ble lansert i 2021 og den andre kapselkolleksjonen “Grounded Beatitude” ble lansert i 2022. Neste kolleksjon blir lansert senhøst 2024.

“Det sterke samarbeidet som startet i 2017 med Dagny, og senere Koi fargestudio har vært et eventyr, og av stor betydning for begges utvikling. Ingen har vært viktigere for oss i utviklingen av markedsposisjonen vår i Norge, gjennom alt vi har gjort sammen og skal gjøre de kommende årene.

At vi nå satser enda sterkere sammen med Koi er en naturlig forlengelse av et allerede meget tett samarbeid”, forteller Idar Stensvold, Pure & Original Norge.

Varige farger og paletter

I utviklingen av fargekolleksjonene for Pure & Original, har vår inspirasjon vært historiske farger. Samtidig har vi ønsket å utvikle farger og nyanser som tilpasset vår tid. Med dette prøver vi å se både bakover og fremover, for å tilgjengeliggjøre farger som er varige - det vil si at de varer lenger enn en trendepoke, og har vært tilbakevendende i flere tiår, og i enkelte tilfeller også århundrer.


Les mer og se bilder av våre samarbeid med Pure & Original Paint de siste ti årene
her.

Fordi hva du påfører veggene dine betyr noe.

For oss i Koi er det ikke likegyldig hva vi påfører veggene, og vi er stolte av å jobbe med en malingsprodusent som har et sterkt miljøfokus, med produkter som er bærekraftige, økologiske og veganske.

Noe som også er viktig for den estetiske opplevelsen, er at malingen inneholder 100% naturlige og organiske fargepigmenter, og sammen med kalk, gir dette et fløyelsaktig uttrykk hvor malingen smelter inn i veggen, forteller kreativ leder i Koi, Dagny Thurmann-Moe

Koi eies i dag av grunnlegger Dagny Thurmann-Moe og Sarah Leszinski. De ønsket i dette prosjektet å utvikle et malingsspann, så vakkert at det er som et smykke når det står fremme.

Designet av Bielke&Yang.

Nederlandske Pure & Original Paint og Koi fargestudio valgte norske Bielke & Yang til å designe de nye spannene.

Designer Evan McGuinness i B&Y forteller om hvordan de tilnærmet seg designet:

“Når to ledende aktører innen sine felt slår seg sammen, skapes det perfekte grunnlaget for et prosjekt som inspirerer og beriker interiørverdenen med innovasjon og kreativitet. Dette oppnådde vi i samarbeidet mellom KOI Fargestudio og Pure & Original, hvor vi satte fokus på KOIs ekspertise i farge teori og interiør, og Pure & Originals dyktighet i produksjon av høykvalitets maling. Ved å kombinere disse styrkene, utformet vi et pakningsdesign og historiefortelling som ikke bare understreker produktets unike identitet og kvalitet, men også illustrerer et samarbeid preget av kunstnerisk visjon og håndverksmessig kvalitet. Dette er begynnelsen på en spennende reise vi ser frem til å følge!”

Fotografert av Margaret de Lange og stylet av Kirsten Visdal.

Koi har siden begynnelsen samarbeidet med Maragaret og Kirsten, forteller Thurmann-Moe, og de har vært en viktig del av vår suksess med Pure&Original Paint. Kampanjene og prosjektene vi har gjort sammen har reist rundt i verden og jeg vet at de har vært med på å utfordre og inspirere til mer kompleks bruk av farge gjennom dokumentasjon av prosjektene.

(her fotografert på jobb i London hos arkitekt Siri Zanelli)

“En ting er fargeopplevelser som har trigget og revet og rusket i det forutsigbare, men vel så inspirerende å være vitne til en hardnakket og seig kamp om å fargelegge Norge. En urokkelig tro på at livene våre blir bedre med farger, og en formidlingsevne utenom det vanlige. Flere år med god folkeopplysning og samtidig har dere sparket inn noen dører og snakke de høye herrer midt imot. Tidsånden gir dere medvind nå, men Koi har brøytet vei for nye fargeforståelser ved å ivareta en historisk palett og sette den inn i en ny kontekst. Fargene oppleves universielle og egner seg godt i ett internasjonalt marked”, forteller stylist Kirsten Visdal

Krediteringer og praktisk informasjon:

Koi-fargene kommer i følgende malingskvaliteter:

Classco - den klassiske helt matte kalkmalingen med en helt matt, fløyelsaktig overflate gir fargene et vakkert preg og en følelse av at de smelter inn i veggen.
Licetto - et organisk alternativ til akrylmaling som gir en litt mer hardfør overflate. Inneholder ingen løsningsmidler og har ingen avgasser. Helt matt overflate.

Traditional Water Based, eggshell: Med denne kvaliteten kan fargene påføres på treverk med en glansgrad 20.

Traditional Water Based, high gloss: Med denne kvaliteten kan fargene påføres på treverk med en glansgrad 100, altså superblank.
Fresco: Med denne kvaliteten får fargene naturpigmentert betong-aktig uttrykk.
Carazzo: Med denne kvaliteten, kan fargene benyttes på flater med høy slitasje, som gulv eller skapfronter. Malingskvaliteten er ripebestandig, skrubbebestandig, vaskbar og fettresistent. Glansgrad 12.
Marrakech Walls
: Med denne kvaliteten, vil fargene få et uttrykk som minner om tadelakt. Det er en mineralsk kalkmaling. Denne kan også få et svært glossy uttrykk hvis man påfører Italian wax på toppen.

Priser: fra kr 189,- - 3.990,-

Rabattkode JEGELSKERFARGER gir 20% på Koi-fargene frem til  26.april.

Fargene kan kjøpes i The Koi Shop - https://shop.koifargestudio.no/

Meld deg på våre nyhetsbrev

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling av fargekonsepter. Hold deg oppdatert om alt som skjer i studioet ved å registrere deg.

Markedsføringstillatelser
KOI vil bruke informasjonen du gir på dette skjemaet for å komme i kontakt med deg og for å gi oppdateringer og markedsføring.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å klikke nedenfor for å abonnere, godtar du at informasjonen din vil bli overført til Mailchimp for behandling. LÆR MER OM MAILCHIMP'S PERSONVERNPRAKSIS HER.

Ta kontakt

Koi Fargestudio tilbyr fargerådgivning og utvikling 
av fargekonsepter. Bruk gjerne kontaktskjemaet eller send en 
e-post. Vi hører gjerne fra deg!

Adresse
Rådhusgata 11
0151 Oslo

Kontaktinfo
+4792014333
mail@koifargestudio.no

Meld deg på Kois fargenytt!

Nyhetsbrevet kommer i ujevn rykk og napp, mer etter innfallsmetoden og hvis vi har noe på hjertet, enn i en veldig fast form. Så vil du være med på litt ukentlig, månedlig eller kvartalsvise fargeinspo og samtale, synes vi det er stort stas!